etusivulle etusivulle
etusivulle haku yhteystiedot

Ajankohtaista

Elontilan hyvinvointipäivät 24.-25.9.


08.08.
METSÄN HILJAISUUDEN JA INTUITION VOIMA SEKÄ TIETOINEN LUOMINEN
- hyvinvointipäivät odottaa sinua –
24.-25.9. Elontila, Lahti
Tulemme kokemaan metsän, hiljaisuuden, luontoyhteyden ja intuition voiman.
Alustuksia intuitiosta ja todellisten tavoitteiden löytämisestä. Harjoitteita tavoitteiden vahvistamiseksi ja hyvän luomiseksi. Meditaatio, mindfullness ja hiljaisuuden kävely- ja luontoharjoitteita.
Valmentaja Riitta Wahlström on psykologi ja kasvatustieteen lisensiaatti. Riitta on aiemmin toiminut Jyväskylän yliopiston täydennyskoulutuskeskuksen erikoistutkijana, yliopiston lehtorina ja opettanut mm. Japanissa, USA:ssa, Australiassa ja useissa Euroopan maissa. Riitan erikoisalueita ovat jaksamis-, ympäristö- ja kansainvälisyyskoulutukset.
Koulutuspaikkana Lahdessa Elontila - luonnonmetsän keskellä ekologinen keidas. Luomuruokaa ja puusauna tarjolla.
Paikka: Elontila, Salmintie 72, Lahti
Kouluttaja: psykologi LP, FM, Kasvatustieteiden lisensiaatti Riitta Wahlström
Hinta: 160 € (sis. opetuksen, täysihoidon, majoituksen, saunan), hinta ilman majoitusta 140 €.
Ilmoittautuminen: Sitova ilmoittautuminen 16.9.2016 mennessä ensisijaisesti ilmoittautumislomakkeella, et@elontila.fi tai puh. 045-8797999.
Peruutusehdot ja ennakkomaksu: Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuneista peruutuksista ilman pätevää syytä veloitetaan koko osallistumismaksu. Kurssille ilmoittautuminen vahvistuu, kun ennakkomaksu (25 % koulutuksen kokonaishinnasta) on suoritettu. Ennakkomaksu palautetaan maksun suorittaneelle vain, jos Elontila (ET) Ay peruuttaa koulutuksen tai osallistujan pätevästä syystä (todennus esim. lääkärintodistuksella).

Takaisin uutisiin
 
Copyright © 2005 Suomen luontoyrittäjyysverkosto ry