etusivulle etusivulle
etusivulle haku yhteystiedot

Ajankohtaista

Luontoalan koulutusta Oulussa


05.10.

Haku luonto- ja ympäristöalan perustutkintoon PSK-Aikuisopistolla Oulussa on käynnistynyt. Valittavat osaamisalat ovat luonto-ohjaaja ja luonnonvaratuottaja.

 

Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto tarjoaa tiedot ja taidot luonnon ja luonnontuotteiden hyödyntämiseen kestävällä tavalla.

 

Luonto-ohjaajan koulutus sopii esimerkiksi matkailu-, vapaa-ajan- ja hyvinvointipalveluissa toimimiseen tai lisäkoulutukseksi hoiva- ja kasvatusalan tehtäviin, joihin halutaan elementtejä luonnosta esim. Green Care -menetelminä.

 

Luonnonvaratuottaja on oikea valinta, jos olet kiinnostunut luonnontuotteiden keruusta ja jalostamisesta elintarvikkeiksi, hoitotuotteiksi tai koristekäyttöön.

 

Luonto- ja ympäristöalan perustutkinnon suorittamalla voi suunnata uuteen ammattiin esimerkiksi luontoalan yrittäjänä tai matkailu- ja elämyspalveluissa tai lisätä luontoelementtejä nykyiseen työhön. Yrittäjyydestä tai projektityöskentelystä kiinnostuneille koulutus on erinomainen valmennus kohti luonto- ja luonnontuotealan yrittäjyyttä ja hankkeita.

 

Koulutus alkaa 16.1.2017 ja päättyy 28.9.2018 ja se toteutetaan monimuoto-opiskeluna.

 

Lisätiedot

http://www.psk.fi/koulutushaku/luonto-ja-ymparistoalan-perustutkinto.html

http://www.psk.fi/media/koulutusesitteet-2016/psk_esite_lyo_2017-18.pdf

 

Koulutuksesta järjestetään infotilaisuudet 6.10.2016 klo 18.00 ja 1.11.2016 klo 18.00 PSK-Aikuisopistolla. Ilmoittautumiset: toimisto(at)psk.fi.

Lisätietoja saat myös koulutuksen yhteyshenkilöltä:

Vastuukouluttaja Tiina Rahko p. 044 3120 795, tiina.rahko(at)psk.fi


Takaisin uutisiin
 
Copyright © 2005 Suomen luontoyrittäjyysverkosto ry