etusivulle etusivulle
etusivulle haku yhteystiedot

Ajankohtaista

Rukan Luonnontuotepäivien ohjelma julkaistu


13.10.

Luonnontuotealan perinteinen valtakunnallinen seminaari retkeilyineen järjestetään 12.–13.11.2015 Rukalla Kuusamossa. Seminaarin teemoja ovat tällä kertaa erityisesti kehittyvä luonnontuoteala ajankohtaiskysymyksineen, luonnontuoteala Koillismaalla, luonnosta raaka-aineita jalostukseen ja markkinoille sekä luonnontuotteet matkailu- ja hyvinvointipalveluissa.

Toisena seminaaripäivänä 13.11.2015 järjestetään opintoretki, jonka aikana tutustutaan alueen luonnontuotteisiin liittyvään yrittäjyyteen erityisesti matkailu- ja hyvinvointipalvelujen näkökulmasta. Retkeilyllä tutustutaan muun muassa Saunatouriin sekä Riipisen Riistaherkkujen toimintaan.

Lisäksi 12.11.2015 illalla järjestetään yhteinen seminaaripäivällinen oheisohjelmineen. Luvassa on yhdessäoloa ja runsas valikoima maittavia, luonnontuotteilla säväytettyjä ruokia! Lisäksi kuulemme keittiön suunnalta ajatuksia luonnontuotteiden käytöstä.

Luonnontuotepäivien yhteydessä järjestetään samassa paikassa keskiviikkona 11.11.2015 klo 9-17 luonnontuotealan tutkimusseminaari, joka on avoin myös Luonnontuotepäivien osallistujille.

Seminaari on suunnattu luontoalan yrittäjille, kouluttajille, hankkeiden vetäjille, kehittäjille, rahoittajille sekä muille alasta kiinnostuneille. Seminaari on vuosien ajan ollut alan toimijoiden keskeinen tapaamispaikka. Osallistujien on mahdollista tuoda paikalle esille esim. esitteitä ja tuotenäytteitä. Näihin on mahdollista tutustua seminaarin ensimmäisen päivän tauoilla.

Tilaisuuksiin on ilmoittauduttava ennakkoon maanantaihin 2.11.2015 mennessä. Ilmoittautumis- ja hintatiedot ovat liitteenä olevassa ilmoittautumislomakkeessa. Seminaarin osallistumismaksu kattaa ohjelman, jaettavan materiaalin, kahvit ja lounaan. Retkeilyn maksu sisältää ohjelman kuljetuksineen sekä lounaan. Pienet ohjelmamuutokset ovat mahdollisia.

Matka- ja majoittumiskustannuksista ja -järjestelyistä osallistujat vastaavat itse. Majoitusta voi varata esimerkiksi Rantasipi Rukahovista tapahtuman sopimushintaan huoneluokittain: 87 e / vrk / 1hh standard, 112 e / vrk / 2hh standard, 107 e / vrk / 1hh superior ja 132 e / vrk / 2hh superior. Puhelin 08 85 910, sähköposti ruka.rantasipi@restel.fi

Tapahtuman järjestävät Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti yhteistyössä Naturpolis Oy:n, Luonnonvarakeskuksen, Suomen luontoyrittäjyysverkosto ry:n sekä luonnontuotealan toimialapäällikön kanssa. Hankkeina järjestämiseen osallistuvat Luonnontuotteet monipuolistuvissa arvoverkoissa (LUMOA) -koordinaatiohanke sekä Elintarvikkeista ja luonnosta elinvoimaa Koillismaalle -hanke.

Tervetuloa!

Lisätiedot: Juha Rutanen, p. 040 5737 568, juha.rutanen@helsinki.fi, www.luontoyrittaja.fi/ruka

Takaisin uutisiin
 
Copyright © 2005 Suomen luontoyrittäjyysverkosto ry