etusivulle etusivulle
etusivulle haku yhteystiedot

Ajankohtaista

Sienitapahtuma Seinäjoella 21.9.


24.08.

Seinäjoella järjestetään 21.9. sieniin keskittyvä luonnontuotealan tapahtuma, joka koostuu populaariesityksistä auditoriossa, yritysesittelyistä, maistiaisista, elintarvikeprosessien demoja ymv. Sienet ovat esillä niin metsäsienten osalta kuin viljeltyinäkin, puhetta on sienten kotikasvatuksesta, sienten tunnistamisesta, sienistä elintarvikkeena ja lisäksi mm. sienten mielenkiintoisista, terveyttä edistävistä yhdisteistä. Seinäjoen ammattikorkeakoulu (SeAMK, Elintarvike ja maatalous) sekä Turun yliopisto järjestävät tilaisuuden, ja se kuuluu osana TEKESin tukemaan InMushroom-hankkeeseen.

 

Esitysten lomassa tarjoamme tilaisuuden alan yrityksille mainostaa toimintaansa! Toimimme opiskelijavetoisesti. Ravitsemuspalvelut-opiskelijoillemme annettaisiin mahdollisuus pienimuotoiseen yrityksen toimintaan tutustumiseen ja heidän tehtävänään on yritysten markkinointi esim. esitepöydän rakentamisella ja yrityksen toiminnan esittely esim. maistiaisten tai esitteen turvin. Voimme miettiä yrityksellenne myös jotain muunlaista vaihtoehtoa. Lähtökohtaisesti esittelytilat ovat ulkosalla suojarakenteiden alla.

 

Tapahtuma on osoitteessa Vaasantie 1.

 

Järjestelyiden sujuvan etenemisen takia toivon Teiltä ilmoitusta halukkuuteenne osallistua tapahtumaan tarjoamalla tietoa ja/tai materiaalia yrityksestänne. Toivon palautetta pian, mieluiten jo perjantaihin 26.8. mennessä.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: pekka.maijala(at)seamk.fi, GSM 040 6807510


Takaisin uutisiin
 
Copyright © 2005 Suomen luontoyrittäjyysverkosto ry