etusivulle etusivulle
etusivulle haku yhteystiedot

Ajankohtaista

Vuosikokouskutsu: Tampere 21.4.


30.03.

Kutsu vuosikokoukseen

 

Suomen luontoyrittäjyysverkosto ry:n vuosikokous pidetään Tampereella torstaina 21.4.2016 klo 15.30, paikkana Ahlmanin ammatti- ja aikuisopiston auditorio (Hallilantie 24). Osallistua voi myös netin kautta!

 

Tilaisuuden edellä samassa paikassa järjestetään Luonnonkasvit elintarviketuotannossa -seminaari. Kokouksen aloitamme heti seminaarin päätöskahvien jälkeen.

 

Kokouksessa käsitellään sääntöjen mukaiset vuosikokousasiat (mm. tilinpäätös, toimintakertomus, toiminta- ja taloussuunnitelmat, jäsenmaksut, henkilövalinnat). Hallituksesta ovat erovuorossa Katri Kranni, Liisa Tyllilä ja Jarno Räsänen sekä heidän varajäsenensä Jaakko Pouttu, Noora Ruuth ja Esa Säkkinen.

 

Hallitukseen haetaan uusia jäseniä. Ota yhteyttä toiminnan kiinnostaessa! Kokouksiin pääsee tavallisesti osallistumaan myös nettiyhteyden kautta, joten matkakaan ei ole este.

 

Yhdistyksen sääntöjen mukaan jokaisella yritysjäsenellä ja yhteisöjäsenellä on yksi ääni yhdistyksen kokouksissa. Kannattavalla jäsenellä on kokouksessa läsnäolo- ja puheoikeus. Hallituksen jäsenet valitaan yhdistyksen äänioikeutettujen jäsenten piiristä. Muistattehan tarkistaa jäsenmaksuasianne!

 

Tarjoamme mahdollisuuden osallistua kokoukseen nettiyhteyden kautta. Asian kiinnostaessa ota yhteyttä Juha Rutaseen, ilmoittautuneille toimitetaan kirjautumislinkki. Toivomme ennakkoilmoittautumista kokoukseen 19.4.2016 mennessä: juha.rutanen(at)aitoluonto.fi.

 

Tervetuloa kokoukseen!

 


Takaisin uutisiin
 
Copyright © 2005 Suomen luontoyrittäjyysverkosto ry